- Yöneticiler
Bu kategori, Metin2 sunucu sahiplerinin projelerini topluluğumuza tanıttığı ve oyuncuların yeni maceralar keşfettiği bir platformdur. Kategorinin düzenini ve kalitesini korumak amacıyla tüm tanıtım konuları aşağıdaki kurallara ve şablona uymak zorundadır.
Aşağıdaki şablonu kopyalayıp kendi sunucu bilgilerinizle doldurarak konunuzu oluşturmalısınız.
KATEGORİ KURALLARI
- Tek Sunucu, Tek Konu:
- Her sunucu için sadece bir (1) adet tanıtım konusu açılabilir. Aynı sunucu için birden fazla konu açmak veya eski konuyu bırakıp yenisini oluşturmak yasaktır.
- Konu Güncelleme (UP):
- Konunuzu üst sıralara taşımak için günde yalnızca bir (1) kez "Güncel", "UP" vb. bir mesaj yazma hakkınız vardır. Bu kuralı delmek için farklı hesaplar kullanmak yasaktır. 24 saat dolmadan yapılan güncellemeler silinecektir.
- Zorunlu Şablon Kullanımı:
- Yeni bir sunucu tanıtımı yaparken aşağıda belirtilen "Zorunlu Sunucu Tanıtım Şablonu"nu kullanmak zorunludur. Şablona uymayan veya eksik bilgilerle açılan konular uyarılmaksızın kilitlenebilir veya silinebilir.
- Doğru ve Yanıltıcı Olmayan Bilgi:
- Tanıtımınızda paylaştığınız tüm bilgilerin (açılış tarihi, sunucu özellikleri, level aralığı vb.) doğru ve güncel olması gerekir. Oyuncuları aldatmaya yönelik sahte veya abartılı bilgiler paylaşmak yasaktır.
- Haksız Rekabet ve Karalama:
- Kendi tanıtım konunuzda veya başka bir sunucunun konusunda, diğer sunucuları kötülemek, ithamda bulunmak, karalamak veya haksız rekabet ortamı yaratacak söylemler kullanmak kesinlikle yasaktır. Herkes kendi projesini tanıtmaktan sorumludur.
- Zararlı İçerik ve Linkler:
- Tanıtımlarda virüslü, kötü amaçlı yazılım içeren veya oyuncuların güvenliğini tehlikeye atacak indirme linkleri paylaşmak yasaktır. Tüm linkler doğrudan sunucunun resmi sitesine veya bilinen dosya paylaşım platformlarına yönlendirilmelidir.
- Konu Yönetimi:
- Kapanmış, açılış tarihi ertelenmiş veya uzun süre güncellenmemiş konular, kategori düzenini korumak amacıyla forum yönetimi tarafından kilitlenebilir veya arşive taşınabilir.
ZORUNLU SUNUCU TANITIM ŞABLONU
Aşağıdaki şablonu kopyalayıp kendi sunucu bilgilerinizle doldurarak konunuzu oluşturmalısınız.
Rich (BB code):
[KONU BAŞLIĞI ŞU FORMATTA OLMALIDIR: Sunucu Adı | Sunucu Tipi | Açılış Tarihi]
Örnek Başlık: Veldur2 | 1-99 Old School Emek | 15.06.2025
----------------------------------------------------------------------
[Bu alana sunucunuzun dikkat çekici bir logosunu veya banner'ını ekleyebilirsiniz.]
**SUNUCU ADI:**
[Sunucunuzun adını buraya yazın.]
**İNTERNET SİTESİ:**
[Sunucunuzun web sitesi adresini buraya yazın.]
**DISCORD ADRESİ:**
[Sunucunuzun Discord davet linkini buraya yazın.]
**AÇILIŞ TARİHİ:**
[GG.AA.YYYY Saat: XX:XX formatında belirtin.]
**ZORLUK DERECESİ:**
[Emek / Orta / Kolay / Wslik gibi belirtin.]
**LEVEL ARALIĞI:**
[Örn: 1-99 / 1-105 / 1-120]
**SUNUCU TİPİ:**
[Örn: Old School, Farm, Lycan'lı, Simyasız, Kuşaksız vb.]
---
### **✨ SUNUCU ÖZELLİKLERİ VE SİSTEMLER:**
(Bu alanda sunucunuzun temel özelliklerini madde madde listeleyin.)
- Örnek: Lycan, Simya, Kuşak YOK!
- Örnek: Gelişmiş Offline Pazar Sistemi
- Örnek: Kademeli Level Yapısı
- Örnek: Zindan Takip Sistemi
- Örnek: Otomatik Av Sistemi
- Örnek: Boss Takip Sistemi
- [Diğer özelliklerinizi listeleyin...]
---
### **🚀 SUNUCUDAN ÖNE ÇIKANLAR (NEDEN SİZİ SEÇMELİYİZ?):**
(Bu alana oyunculara sunucunuzun neden farklı ve özel olduğunu anlatan kısa bir metin yazın. Sunucunuzun en iddialı olduğu yönleri vurgulayın.)
---
### **📸 OYUN İÇİ GÖRSELLER VEYA TANITIM VİDEOSU:**
(Bu alana oyun içinden alınmış birkaç adet ekran görüntüsü veya tanıtım videonuzun linkini eklemeniz, konunuzun kalitesini ve oyuncuların ilgisini büyük ölçüde artıracaktır. Bu bölüm **kesinlikle tavsiye edilir.**)