KAÇIRMAYIN! 🚨 Football Manager 2024, Prime Gaming'de ÜCRETSİZ! (Sadece 3 Gün Kaldı!)

Enes

CEO
Yönetici
Administrator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Selamlar oyun ve fırsat avcıları! 👋

Elinizdeki her şeyi bırakın ve bu konuya odaklanın, çünkü kaçırırsanız çok üzüleceğiniz, "tüh be, nasıl görmedim!" diyeceğiniz türden bir haberim var! Menajerlik oyunlarının kralı, saatlerimizi ve günlerimizi feda ettiğimiz o efsane seri, Football Manager 2024, Amazon Prime üyelerine TAMAMEN ÜCRETSİZ!

💰 Fırsatın Detayları: Nedir, Ne Değildir?​

Gelin bu inanılmaz kampanyanın detaylarına yakından bakalım, çünkü her saniye değerli!

• Oyun Nedir? ⚽: Bilmeyenler için; Football Manager 2024! Takımını seç, taktiğini belirle, "wonderkid" olarak bilinen genç yetenekleri keşfet, transferde kıran kırana pazarlık yap ve hayalindeki kupaları kaldır! Kısacası, bir futbol kulübünü yönetmenin en derin, en detaylı ve en gerçekçi simülasyonu.
  • Normal Fiyatı Ne Kadar? 💸: Bu devasa oyunun Steam ve Epic Games gibi platformlardaki normal satış fiyatı tam 1200 TL!
  • Nerede Ücretsiz? 🎮: Amazon'un oyunculara özel hizmeti olan Prime Gaming platformunda.
  • SON GÜN NE ZAMAN? ⏰: İşte en kritik bilgi! Bu kampanyadan yararlanmak için son gün 12 TEMMUZ 2025 CUMA! Yani bu yazıyı yazdığım an itibarıyla sadece 3 günümüz var!

✨ Altın Kural: ALIN, ÖMÜR BOYU SİZİN OLSUN!​

Bu kampanyayı diğerlerinden ayıran en önemli özellik de bu. Oyunu bir kez Prime Gaming üzerinden kütüphanenize eklediğinizde, KALICI OLARAK SİZİN OLUYOR! Yani daha sonra Amazon Prime üyeliğinizi iptal etseniz bile, Football Manager 2024'e sonsuza dek sahip olmaya devam edeceksiniz. Bu inanılmaz bir detay!

🤔 Adım Adım Nasıl Alınır? (2 Dakikalık İşlem)​

Bu fırsatı kaçırmamak için izlemeniz gereken adımlar çok basit:

1. Prime Üyesi Olun: Aktif bir Amazon Prime üyeliğinizin olması gerekiyor. (Eğer üyeliğiniz yoksa, ayda sadece 39 TL'ye üye olabileceğinizi ve aşağıdaki ek avantajlara da sahip olacağınızı unutmayın).
  2. Prime Gaming'e Gidin: İnternet tarayıcınızdan Prime Gaming web sitesine gidin.
  3. Giriş Yapın: Amazon hesabınızla Prime Gaming'e giriş yapın.
  4. Oyunu Bul ve Talep Et: Ana sayfada veya "Oyunlar" bölümünde büyük ihtimalle karşınıza çıkacak olan Football Manager 2024'ü bulun ve "Oyunu Talep Et" (Claim Game) butonuna tıklayın.
  5. Kütüphaneye Ekle ve Keyfini Çıkar! Size verilecek olan kodu (genellikle Epic Games kodu veriliyor) ilgili platformda aktif ettikten sonra oyun kalıcı olarak sizin!

👍 Peki Buna Değer Mi? Kesinlikle EVET!​

Eğer zaten Prime üyesiyseniz, bu sorunun cevabı zaten belli. Ancak üye değilseniz bile bir düşünün: Ayda sadece 39 TL ödeyerek;

• 1200 TL değerindeki FM 24'e kalıcı olarak sahip oluyorsunuz.
  • Prime Video üzerinden binlerce dizi ve filmi (Yüzüklerin Efendisi, The Boys vb.) izleyebiliyorsunuz.
  • Amazon.com.tr'den yapacağınız alışverişlerde ücretsiz ve hızlı kargo avantajından faydalanıyorsunuz.
  • Her ay Prime Gaming'den gelen diğer ücretsiz oyunlara ve oyun içi içeriklere sahip oluyorsunuz.
Kısacası, sadece bir aylık üyelik alıp sonra iptal etseniz bile, 39 TL'ye 1200 TL'lik bir oyunu kütüphanenize eklemiş oluyorsunuz. Matematik ortada!

🚨 SON ÇAĞRI!​

Arkadaşlar, tekrar ve büyük harflerle hatırlatıyorum: Bu efsane kampanyadan yararlanmak için SON GÜN 12 TEMMUZ CUMA!

Zaman hızla daralıyor. Eğer "sonra alırım" derseniz çok geç olabilir. Bu yazıyı gören herkesin, kendisi veya bir arkadaşı için bu fırsatı değerlendirmesini şiddetle tavsiye ediyorum.

Oyunu kapan var mı? Aldıysanız ilk hangi takımı yönetmeyi düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım, menajerlik kariyerlerimizi planlamaya başlayalım! 👇

Konuyu görüntüleyenler