- Yöneticiler
Selamlar Brookhaven Ailesi! 
Kasabamızın en merak edilen konusuna hoş geldiniz! Hepimiz o lüks evlerin, havalı arabaların ve gizli mekanların tadını çıkarırken aklımızda tek bir soru oluyor: "Brookhaven kodları var mı?" "Gizli eşyaları veya parayı nasıl alırız?" "Arabamda en sevdiğim şarkıyı nasıl çalarım?"
Sizler için Brookhaven'in altını üstüne getirdim! İnternetteki tüm bilgileri topladım, en popüler müzik kodlarını derledim ve oyunun bilinmeyen sırlarını araştırdım. Hazırsanız, Brookhaven deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak o efsanevi rehbere başlayalım!
Brookhaven'de doğrudan eşya veya para veren "promosyon kodları" bulunmuyor. Ancak oyunun en keyifli özelliklerinden biri, arabanızda veya müzik setinizde istediğiniz şarkıyı çalmanızı sağlayan Müzik ID Kodlarıdır! İşte sizler için derlediğim, her moda uygun, en popüler ve güncel Türkçe & Yabancı müzik kodları!
Nasıl Kullanılır?
Brookhaven, kodlardan daha çok keşfedilmeyi bekleyen sırlarla dolu! İşte kasabanın en iyi saklanan ve kimsenin bilmediği o gizemli yerler! Bu bir kod değil, bir keşif görevi!
İnternette veya YouTube'da "Brookhaven araba kodu", "Brookhaven ev kodu" veya "sınırsız para kodu" gibi başlıklar görebilirsiniz. Bunlara KESİNLİKLE İNANMAYIN!
Kasabamızın en merak edilen konusuna hoş geldiniz! Hepimiz o lüks evlerin, havalı arabaların ve gizli mekanların tadını çıkarırken aklımızda tek bir soru oluyor: "Brookhaven kodları var mı?" "Gizli eşyaları veya parayı nasıl alırız?" "Arabamda en sevdiğim şarkıyı nasıl çalarım?"
Sizler için Brookhaven'in altını üstüne getirdim! İnternetteki tüm bilgileri topladım, en popüler müzik kodlarını derledim ve oyunun bilinmeyen sırlarını araştırdım. Hazırsanız, Brookhaven deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak o efsanevi rehbere başlayalım!
BROOKHAVEN MÜZİK KODLARI - ARABANA HAVA KAT!
Brookhaven'de doğrudan eşya veya para veren "promosyon kodları" bulunmuyor. Ancak oyunun en keyifli özelliklerinden biri, arabanızda veya müzik setinizde istediğiniz şarkıyı çalmanızı sağlayan Müzik ID Kodlarıdır! İşte sizler için derlediğim, her moda uygun, en popüler ve güncel Türkçe & Yabancı müzik kodları!- Oyunda bir araca binin veya bir müzik çalar (boombox) satın alın.
- Aracın üzerindeki hoparlör simgesine tıklayın.
- Açılan pencerede "Şarkı ID'si Gir" yazan yere aşağıdaki kodları yapıştırın.
- "Oynat" butonuna basın ve müziğin keyfini çıkarın!
POPÜLER TÜRKÇE POP KODLARI
Tarkan - Kuzu Kuzu | 512113825 |
Edis - Martılar | 6887798342 |
Mabel Matiz - Antidepresan | 11849184398 |
Sefo - Bilmem Mi? | 7091839527 |
Buray - Alaz Alaz | 6646849924 |
Zeynep Bastık - Ara | 9129994339 |
TREND YABANCI HİTLER
Billie Eilish - Happier Than Ever | 7017293774 |
The Weeknd - Blinding Lights | 4513339483 |
Lil Nas X - Industry Baby | 7247299543 |
Glass Animals - Heat Waves | 6492336639 |
Doja Cat - Kiss Me More | 66 Kiss Me More |
Olivia Rodrigo - good 4 u | 6861585292 |
BROOKHAVEN GİZLİ MEKAN & SIR KODLARI
Brookhaven, kodlardan daha çok keşfedilmeyi bekleyen sırlarla dolu! İşte kasabanın en iyi saklanan ve kimsenin bilmediği o gizemli yerler! Bu bir kod değil, bir keşif görevi!
Banka Soygunu ve Gizli Geçit:- Adım 1: Bankaya girin ve arka taraftaki havalandırma boşluğuna tıklayın.
- Adım 2: Yeşil kartı (Green Keycard) alın ve kasayı açmak için kullanın.
- Adım 3: Kasanın içindeki gizli düğmeye basın! Bu düğme sizi bankanın altındaki gizli bir suç üssüne götüren bir geçit açar. Tam bir RP cenneti!
Hastanedeki Gizli Laboratuvar:- Adım 1: Hastaneye girin ve X-Ray (röntgen) odasına gidin.
- Adım 2: Duvardaki iskelet posterinin arkasında, sol üst köşede gizli bir düğme var. Tıklayın!
- Adım 3: Yer altındaki gizemli laboratuvarı keşfedin! Burada ne deneyler dönüyor dersiniz?

Havaalanı ve Uçak Kontrolü:- Özel jet ve helikopteri kullanmak için Premium (Robux ile alınan) olmanız gerekse de, havaalanının kontrol kulesine çıkıp tüm uçuşları izleyebilirsiniz. Bazen gizli notlar veya eşyalar bulmak mümkün!
UYARI: "BEDAVA EŞYA" VAAT EDEN KODLARA DİKKAT!
İnternette veya YouTube'da "Brookhaven araba kodu", "Brookhaven ev kodu" veya "sınırsız para kodu" gibi başlıklar görebilirsiniz. Bunlara KESİNLİKLE İNANMAYIN!
Brookhaven'de Eşya Veren Promosyon Kodu YOKTUR: Oyunun geliştiricileri, bu tür kodların olmadığını defalarca açıklamıştır. Tüm özel evler, arabalar ve aksesuarlar oyun içi satın alımlarla (Robux) elde edilir.
Hesap Bilgilerinizi İsteyen Siteler: Sizi "kodları girmek için buraya tıkla" diyerek başka sitelere yönlendiren linkler, tamamen dolandırıcılık amaçlıdır. Kullanıcı adı ve şifrenizi ele geçirmeye çalışırlar.
Sahte Videolar: Canlı yayın gibi görünen ama aslında tekrar eden, sizi şüpheli linklere yönlendiren videolara kanmayın.