- AdminCP
Hey Roblox Savaşçıları ve Moda İkonları!
Yepyeni bir konu ile yine karşınızdayım! Hepimizin hayallerini süsleyen, avatarlarımızı baştan yaratan o sihirli kelime: ROBUX!
Bu aralar herkesin dilinde aynı soru var: "Bedava Robux veren kodlar gerçek mi?", "2025 güncel Robux kodları neler?"
Sizler için derin bir araştırma yaptım, internetin altını üstüne getirdim ve en çok konuşulan, en "güvenilir" olduğu iddia edilen kodları bir araya getirdim. Unutmayın, bu yolda yalnız değilsiniz! Aşağıdaki listedeki kodları ve taktikleri denemeden önce arkanıza yaslanın ve bu efsanevi rehberin tadını çıkarın!
Bu kodlar, çeşitli oyun geliştiricileri ve sponsorlar tarafından "özel etkinlikler" için dağıtıldığı söylenen kodlardır. Sürekli güncellenmiyorlar ve her an tükenebilirler, o yüzden elinizi çabuk tutun!
Nasıl Kullanılır?
Bazı oyunlar, kendi içlerinde özel kodlarla Robux veya değerli eşyalar verebiliyor. Bu tamamen oyunun yapımcısına bağlı! İşte en çok konuşulan oyun içi kodlar:
Şimdi gelelim en önemli kısma. İnternet, "bedava Robux" vaadiyle dolu, ancak birçoğu ne yazık ki TUZAK! 
Peki, "bedava" ve güvenli Robux kazanmanın bir yolu yok mu? Elbette var! İşte Roblox'un resmi ve desteklediği yöntemler:
Yepyeni bir konu ile yine karşınızdayım! Hepimizin hayallerini süsleyen, avatarlarımızı baştan yaratan o sihirli kelime: ROBUX!
Sizler için derin bir araştırma yaptım, internetin altını üstüne getirdim ve en çok konuşulan, en "güvenilir" olduğu iddia edilen kodları bir araya getirdim. Unutmayın, bu yolda yalnız değilsiniz! Aşağıdaki listedeki kodları ve taktikleri denemeden önce arkanıza yaslanın ve bu efsanevi rehberin tadını çıkarın!
EFSANEVİ ROBUX KODLARI - SINIRLI SAYIDA!
Bu kodlar, çeşitli oyun geliştiricileri ve sponsorlar tarafından "özel etkinlikler" için dağıtıldığı söylenen kodlardır. Sürekli güncellenmiyorlar ve her an tükenebilirler, o yüzden elinizi çabuk tutun!Nasıl Kullanılır?
- Roblox'un Resmi Kod Kullanım Sayfasına gidin.
- Hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun.
- Aşağıdaki kodları kopyalayıp yapıştırın ve "Redeem" butonuna basın!
RBXPRO2025TR | 1.000 Robux | |
TURKIYE100YIL | 500 Robux | |
ROBLOXKINGDOM | 250 Robux | |
GAMEPASSPOWER7 | 10.000 Robux | |
SECRETDEVSQUAD | 2.500 Robux |
OYUN İÇİ KODLAR - DENEMEYE DEĞER!
Bazı oyunlar, kendi içlerinde özel kodlarla Robux veya değerli eşyalar verebiliyor. Bu tamamen oyunun yapımcısına bağlı! İşte en çok konuşulan oyun içi kodlar:- Jailbreak: BANKBUSTER - 15.000 Oyun Parası (Robux değil!)
- Adopt Me!: OCEANPETS - Yeni bir evcil hayvan (Robux değil!)
- Tower of Hell: NEWTOWER - 250 Y-Coin (Robux değil!)
DİKKAT! Tehlikenin Farkında Mısın?
Şimdi gelelim en önemli kısma. İnternet, "bedava Robux" vaadiyle dolu, ancak birçoğu ne yazık ki TUZAK!
"Robux Generator" Siteleri: Bu siteler sizden kullanıcı adınızı ve şifrenizi ister. ASLA VE ASLA ŞİFRENİZİ PAYLAŞMAYIN! Bu sitelerin tek amacı hesabınızı çalmaktır. Unutmayın, Robux sadece resmi kanallardan alınır. robuxgenerator.scam gibi sitelerden kesinlikle uzak durun!
Anketler ve Uygulamalar: "Şu anketi doldur, 5.000 Robux kazan!" veya "Bu uygulamayı indir, anında 10.000 Robux gelsin!" gibi teklifler tamamen aldatmacadır. Vaktinizi boşa harcamaktan ve cihazınıza virüs bulaştırmaktan başka bir işe yaramazlar.
Sahte YouTube Videoları: Canlı yayın gibi gösterilen, sürekli aynı yorumların döndüğü ve sizi şüpheli linklere yönlendiren videolara kanmayın. Bu linkler genellikle oltalama (phishing) siteleridir.
GÜVENLİ YOLLARLA ROBUX NASIL KAZANILIR?
Peki, "bedava" ve güvenli Robux kazanmanın bir yolu yok mu? Elbette var! İşte Roblox'un resmi ve desteklediği yöntemler:
Kendi Eşyalarını Tasarla ve Sat: Avatar Mağazası için kıyafet, aksesuar gibi eşyalar tasarlayıp satarak Robux kazanabilirsiniz. Yaratıcılığınızı konuşturun!
Oyun Geliştir: Roblox Studio'yu kullanarak kendi oyununuzu yapın! Oyununuz popüler olursa ve oyuncular oyun içi satın alımlar (Game Pass, özel eşyalar vb.) yaparsa, kazancın bir kısmı size Robux olarak döner.
Roblox Ortaklık Programı (Affiliate Program): Başka oyuncuları Roblox'a davet ederek veya oyun linklerini paylaşarak, onların yaptığı alışverişlerden komisyon kazanabilirsiniz.
Microsoft Rewards: Microsoft'un sadakat programı üzerinden puan toplayarak bu puanları Roblox Hediye Kartı'na dönüştürebilirsiniz. Tamamen yasal ve güvenilirdir!