🌟 All Star Tower Defense [2025] KODLARI - SONSUZ MÜCEVHER & YILDIZ TOZU LİSTESİ! 🌟

Enes

CEO
Yönetici
Administrator
Moderator
Kategori Mod.
Editör
Selamlar, Cesur Savunmacılar ve Anime Hayranları! 💥

Evrenin en güçlü kahramanlarını toplayıp dalga dalga gelen düşmanları durdurduğumuz efsanevi oyun All Star Tower Defense (ASTD) için toplandık! Kulelerimizi yükseltmek, nadir karakterleri çağırmak ve gücümüze güç katmak için hepimizin aradığı o sihirli kelimeler: BEDAVA KODLAR! 💎

Sizler için oyunun en derinlerine indim, geliştiricilerin sosyal medya hesaplarını didik didik ettim ve internetteki en güncel, en dolu kod listesini hazırladım. Bu rehberle birlikte tonlarca Mücevher (Gem), Yıldız Tozu (Stardust) ve EXP kazanmaya hazır olun. Arkanıza yaslanın ve klavyenizi hazırlayın, çünkü bu kodlar birimlerinizi coşturacak!

✅ KODLAR NASIL GİRİLİR? - ADIM ADIM ANLATIM ✅

Kodları kullanmak çok basit, ama gözden kaçabiliyor. İşte resimli anlatım gibi basit bir rehber:

1. Oyunu Açın: Roblox'ta All Star Tower Defense'i başlatın ve ana lobiye (haritanın olduğu dünyaya) girin.
  2. Ayarlar Çarkı: Ekranın sağ tarafında bulunan Dişli Çark (⚙️) simgesine tıklayarak Ayarlar menüsünü açın.
  3. Metin Kutusunu Bulun: Açılan menünün en altında, "Enter Code" yazan bir metin kutusu göreceksiniz.
  4. Kodu Girin ve Onaylayın: Aşağıdaki listeden istediğiniz kodu bu kutuya doğru ve eksiksiz bir şekilde yazın veya kopyalayıp yapıştırın. Ardından yeşil "Onayla" (✓) butonuna basın.
  5. Ödüllerin Tadını Çıkarın! 🎁 Eğer kod geçerliyse, ödülleriniz anında hesabınıza eklenecektir!

💎 %100 AKTİF VE ÇALIŞAN KODLAR (HAZİRAN 2025) 💎

İşte şu an itibarıyla aktif olan, tarafımca test edilmiş ve onaylanmış kodların tam listesi! Elinizi çabuk tutun, geliştiriciler bu kodları sürpriz bir şekilde kapatabilir!

🎁 Ödül​
🔑 Kod​
Notlar​
150 Yıldız Tozu & 900 Mücevher
ASTDDragon_​
🔥 YENİ EJDERHA GÜNCELLEMESİ!
150 Yıldız Tozu
newstarcode​
✨ Yeni oyuncular için harika bir başlangıç!​
100 Yıldız Tozu & 1000 Mücevher
HunterxUpdate​
🏹 Avcı güncellemesi şerefine!​
240 Yıldız Tozu & 2400 Mücevher
thankyoufor6bvisits​
🤯 6 MİLYAR ZİYARET ÖZEL KODU!
150 Yıldız Tozu
ChainsawUpdate​
🌀 Testere gücünü hisset!​
500 Mücevher & 100 Yıldız Tozu
youtubecode​
🎥 Özel YouTube ödülü!​
150 Yıldız Tozu
novedades​
(İspanyolca "Haberler" demek!)​
150 Yıldız Tozu
world3ishere​
🌍 Dünya 3'e özel!​
1000 Mücevher & 150 Yıldız Tozu
newupdcode3​
🛠️ Son güncelleme paketi!​
400 Mücevher & 50 Yıldız Tozu
MiniBizarre​
🤪 Minik bir hediye!​
Özel EXP IV Birimi
ultrahit​
📈 Seviye atlamak için birebir!​

⏳ SÜRESİ DOLMUŞ OLABİLECEK KODLAR ⏳

Bu kodların bir kısmı yakın zamanda sona erdi, ancak bazen geliştiriciler kodları tekrar aktif edebiliyor. Şansınızı denemekten zarar gelmez!

🎁 Ödül​
🔑 Kod​
140 Yıldız Tozu & 750 Mücevher
anewupdateiscoming​
100 Yıldız Tozu & 500 Mücevher
happynewyear2024​
150 Yıldız Tozu
happyholidays​
100 Yıldız Tozu
Halloween2023​
250 Yıldız Tozu & 5000 Mücevher
2milgroupmembers​
Özel Omega-Birim
omegaupdate​
150 Yıldız Tozu
summerupdate2023​
750 Mücevher
thecityupdate​

🚨 KODLAR NEDEN ÇALIŞMIYOR? - HATA ÇÖZÜMLERİ 🚨

"Bu kod çalışmıyor!" demeden önce aşağıdaki adımları kontrol ettiğinizden emin olun:

• ⌨️ Yazım Hataları: Kodlar büyük/küçük harfe duyarlıdır! En garantisi, yukarıdaki tablodan doğrudan kopyalayıp yapıştırmaktır.
  • ⏰ Süresi Dolmuş: Kodlar sınırlı bir süre için geçerlidir. Eğer bir kod çalışmıyorsa, büyük ihtimalle son kullanma tarihi geçmiştir.
  • 🆕 Seviye Sınırlaması: Bazı özel kodlar, belirli bir seviyeye ulaşmış oyuncular için geçerli olabilir. Oyunda ilerlemeye devam edin!
  • ✔️ Önceden Kullanım: Her kod, hesap başına yalnızca bir kez kullanılabilir. Eğer daha önce kullandıysanız, tekrar ödül alamazsınız.

✨ YENİ KODLARI İLK SEN NASIL BULURSUN? ✨

Bu listenin dışında, yeni kodları herkesten önce kapmak mı istiyorsun? O zaman geliştiricilerin resmi kanallarını takip etmelisin:

• 🐦 Resmi X (Twitter) Hesabı: Oyunun geliştiricisi @AllStarTD veya @LoyalGms hesaplarını takip edin. Yeni kodlar genellikle ilk burada duyurulur.
  • 💬 Resmi Discord Sunucusu: All Star Tower Defense'in Discord sunucusuna katılarak hem yeni kodlardan anında haberdar olabilir hem de diğer oyuncularla sohbet edebilirsiniz. "Announcements" (Duyurular) kanalını sık sık kontrol edin!
  • 👍 Roblox Grubu: Oyunun resmi Roblox grubuna katılarak da bazen özel kodlara ve ödüllere erişebilirsiniz.
Bu rehberin, evrenin en güçlü savunucusu olma yolunda size yardımcı olacağını umuyorum! Sizin favori biriminiz hangisi? Hangi kodları kaçırmadınız? Yorumlarda buluşalım ve stratejilerimizi paylaşalım! 💪

Konuyu görüntüleyenler