- Yöneticiler
Selamlar, Roblox'un stil sahibi kaşifleri! 
Avatarınızı herkesten farklı kılmak, en havalı ve nadir aksesuarlara sahip olmak istemez misiniz? İşte bu rehber, tam da bunun için var! Hepimizin peşinde koştuğu o sihirli "Roblox Aksesuar Kodları" veya bilinen adıyla Promo Kodlar, cüzdanınızı yormadan gardırobunuzu doldurmanın en iyi yoludur.
Sizler için en güncel kodları araştırdım, gizli kalmış bedava eşyaları buldum ve en önemlisi, bu kodları nasıl ve nerede bulabileceğinizin sırlarını derledim. Kemerlerinizi bağlayın, çünkü avatarınız baştan yaratılmak üzere!
Her şeyden önce, bu kodları nereye gireceğimizi öğrenelim. Bu kodlar oyun içinde kullanılmaz! Sadece Roblox'un resmi web sitesinde çalışırlar.
Bu kodlar, Roblox tarafından yıllardır aktif tutulan ve yeni oyuncular için harika bir başlangıç olan klasik kodlardır. Eğer daha önce kullanmadıysanız, şimdi tam zamanı!
Unutmayın: Yeni promosyon kodları genellikle büyük etkinlikler veya partnerlikler sırasında aniden ortaya çıkar ve çok hızlı bir şekilde tükenir. Bu yüzden bu listeyi sık sık kontrol edin!
Bazen Roblox, promosyon kodları yerine doğrudan oyunların içine gizlenmiş kodlarla eşyalar dağıtır. Aşağıdaki kodlar "Island of Move" ve "Mansion of Wonder" gibi eski etkinlik oyunlarına aittir. Artık çalışmayabilirler ama şansınızı denemekten zarar gelmez!
Bu kodlar, yukarıdaki linkte DEĞİL, ilgili oyunun içinde kullanılır!
Kodlarla uğraşmak istemiyor musunuz? Hiç sorun değil! Roblox Avatar Dükkanı, yüzlerce harika ve tamamen bedava aksesuar, kıyafet ve animasyonla dolu!
Nasıl Bulunur?
Bedava eşya arayışı, kötü niyetli insanları da beraberinde getirir. Lütfen şu tehlikelere karşı UYANIK OLUN:
Avatarınızı herkesten farklı kılmak, en havalı ve nadir aksesuarlara sahip olmak istemez misiniz? İşte bu rehber, tam da bunun için var! Hepimizin peşinde koştuğu o sihirli "Roblox Aksesuar Kodları" veya bilinen adıyla Promo Kodlar, cüzdanınızı yormadan gardırobunuzu doldurmanın en iyi yoludur.
Sizler için en güncel kodları araştırdım, gizli kalmış bedava eşyaları buldum ve en önemlisi, bu kodları nasıl ve nerede bulabileceğinizin sırlarını derledim. Kemerlerinizi bağlayın, çünkü avatarınız baştan yaratılmak üzere!
KODLAR NASIL KULLANILIR? (ADIM ADIM REHBER)
Her şeyden önce, bu kodları nereye gireceğimizi öğrenelim. Bu kodlar oyun içinde kullanılmaz! Sadece Roblox'un resmi web sitesinde çalışırlar.- Resmi Sayfaya Gidin: Tarayıcınızdan https://www.roblox.com/promocodes adresine gidin.
- Giriş Yapın: Kendi hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun. Sağ üst köşede kullanıcı adınızı görmelisiniz.
- Kodu Girin: Sayfadaki "Enter Your Code" (Kodunu Gir) kutusuna aşağıdaki listelerden bir kodu tam olarak yazın veya kopyalayıp yapıştırın.
- "Redeem" Butonuna Basın: Yeşil Redeem butonuna tıklayın.
- Onayı Görün!
Eğer kod geçerliyse, başparmak yukarı (
) simgesi ve "Promo code successfully redeemed!" yazısı çıkacaktır. Eşyanız anında envanterinize eklenir!
%100 AKTİF PROMOSYON KODLARI (HAZİRAN 2025)
Bu kodlar, Roblox tarafından yıllardır aktif tutulan ve yeni oyuncular için harika bir başlangıç olan klasik kodlardır. Eğer daha önce kullanmadıysanız, şimdi tam zamanı!Notlar | ||
|---|---|---|
Örümcek Kola (Omuz Aksesuarı) | SPIDERCOLA | |
Roblox Kuşu (Omuz Aksesuarı) | TWEETROBLOX |
ÖZEL ETKİNLİK OYUN KODLARI (DENEMEYE DEĞER!)
Bazen Roblox, promosyon kodları yerine doğrudan oyunların içine gizlenmiş kodlarla eşyalar dağıtır. Aşağıdaki kodlar "Island of Move" ve "Mansion of Wonder" gibi eski etkinlik oyunlarına aittir. Artık çalışmayabilirler ama şansınızı denemekten zarar gelmez!Bu kodlar, yukarıdaki linkte DEĞİL, ilgili oyunun içinde kullanılır!
Hustle Şapkası | StrikeAPose | Island of Move |
Hızlı Çizgiler Gözlüğü | GetMoving | Island of Move |
Tomo Kılıcı | ThingsGoBoom | Mansion of Wonder |
Aura Yüzüğü | ParticleWizard | Mansion of Wonder |
Ghastly Kalkanı | Glimmer | Mansion of Wonder |
KODSUZ BEDAVA EŞYALAR! (AVATAR DÜKKANI SIRRI)
Kodlarla uğraşmak istemiyor musunuz? Hiç sorun değil! Roblox Avatar Dükkanı, yüzlerce harika ve tamamen bedava aksesuar, kıyafet ve animasyonla dolu!Nasıl Bulunur?
- Roblox Avatar Dükkanı'na gidin.
- Soldaki menüden istediğiniz kategoriyi seçin (Aksesuarlar -> Şapka, Saç, Yüz vb.).
- Filtreleme kısmında "Fiyat" (Price) bölümünü bulun.
- Fiyat aralığını "Bedava" (Free) olarak ayarlayın.
- Karşınıza çıkan yüzlerce bedava ürünü dilediğiniz gibi alın ve gardırobunuzu doldurun!
DİKKAT! DOLANDIRICILARA KANMA!
Bedava eşya arayışı, kötü niyetli insanları da beraberinde getirir. Lütfen şu tehlikelere karşı UYANIK OLUN:
"Robux/Aksesuar Generator" Siteleri: Bu siteler tamamen yalandır ve tek amaçları sizden kullanıcı adı ve şifrenizi çalarak hesabınızı ele geçirmektir. ASLA BİLGİLERİNİZİ VERMEYİN!
Sahte YouTube Yayınları: "Canlı Canlı Kod Dağıtıyoruz!" başlığıyla açılan ve sizi şüpheli linklere yönlendiren sahte yayınlara inanmayın. Bu linkler virüslü veya oltalama (phishing) siteleridir.
"Önce Benim Grubuma Katıl" Şartı: Sizden bir gruba katılmanızı veya bir oyunu beğenmenizi isteyen kişiler genellikle sizi kandırmaya çalışır. Kodlar herkese açıktır.