- AdminCP
Forum.TC Adsense Hesap Alım/Satım Kategori Kuralları
Aşağıdaki kurallar, Forum.TC platformunda Adsense hesabı alım ve satım işlemlerinin düzenli ve güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla belirlenmiştir. Lütfen bu kuralları dikkatlice okuyunuz ve işlemlerinizi bu doğrultuda gerçekleştiriniz.
Genel Kurallar:
Konu başlığınız şu şekilde olmalıdır: "Alıcı/Satıcı - Adsense Hesap Alım/Satım"
Konu içeriği aşağıdaki bilgileri eksiksiz içermelidir:
Adsense hesaplarının minimum satış fiyatları aşağıdaki gibidir:
Aşağıdaki kurallar, Forum.TC platformunda Adsense hesabı alım ve satım işlemlerinin düzenli ve güvenli bir şekilde yürütülmesini sağlamak amacıyla belirlenmiştir. Lütfen bu kuralları dikkatlice okuyunuz ve işlemlerinizi bu doğrultuda gerçekleştiriniz.
Genel Kurallar:
- Pinsiz Hesap Sorumluluğu: Pinsiz Adsense hesabı satın alan kullanıcılar, pin alma sürecindeki olası sorunlardan (pin gelmemesi, hesabın kapanması vb.) tamamen sorumludur. Bu tür durumlarda Forum.TC Yönetimi herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
- Askıya Alınmış Hesap Satışı Yasağı: Askıya alınmış (banlı) Adsense hesaplarının satışı kesinlikle yasaktır. Askıya alma işlemi sona eren hesapların satışı, askıya alma durumunun konuda açıkça belirtilmesi koşuluyla yapılabilir.
- Kripto Para Yasağı: Ödeme işlemlerinde kripto para birimlerinin kullanımı yasaktır. Ödeme yöntemleri olarak yalnızca belirtilen güvenli ve yasal yöntemler kullanılmalıdır.
- Konu Açma Zorunluluğu: Alım veya satım yapmak isteyen tüm kullanıcılar, aşağıda belirtilen şablona uygun bir konu açmak zorundadır. Şablona uymayan konular silinecektir.
- Taban Fiyat Uygulaması: Adsense hesaplarının satılabileceği minimum fiyatlar belirlenmiştir. Bu fiyatların altında satış yapılmasına izin verilmeyecektir.
Konu başlığınız şu şekilde olmalıdır: "Alıcı/Satıcı - Adsense Hesap Alım/Satım"
Konu içeriği aşağıdaki bilgileri eksiksiz içermelidir:
- Durum: (Alıcı veya Satıcı olduğunuzu belirtiniz.)
- Hesap Türü: Web AdSense (Bireysel veya Kurumsal olduğunu belirtiniz) veya YouTube Adsense (YouTube Adsense ise, hesaba bağlı kanal sayısını belirtiniz.)
- Hesap Tarihi: (Hesabın açılış tarihini belirtiniz.)
- Pin Durumu: Pinli veya Pinsiz olduğunu belirtiniz.
- Ödeme Alındı mı?: Evet veya Hayır (Evet ise, geçmiş ödeme raporlarından kaç aylık ödeme alındığını gösteren ekran görüntüsünü ekleyiniz.)
- Adres Onayı: Yurtdışı adresli ise hangi ülke olduğunu, Türkiye adresli ise Türkiye adresi olduğunu, kimlik onaylı ise kimlik onaylı olduğunu belirtiniz. (İsteğe bağlıdır.)
- Onaylı Site Sayısı: (Hesaba bağlı onaylı site sayısını belirtiniz.)
- Telif/İhlal Sorunu: Hesapta daha önce telif veya ihlal sorunu yaşanıp yaşanmadığını belirtiniz.
- Kesinleşen Ücret: (Varsa, kesinleşen bakiyeyi belirtiniz.)
- Kesinleşmeyen Ücret: (Varsa, kesinleşmeyen bakiyeyi belirtiniz.)
- İstenen Fiyat: Hesabınız için belirlediğiniz fiyatı, taban fiyata uygun olarak belirtiniz. Kesinleşen ücretin fiyata dahil olup olmadığını da belirtiniz.
- İlk Mail Devri: Hesabın ilk mail adresi ile birlikte devredilip devredilmeyeceğini belirtiniz. (Evet veya Hayır)
- Ödeme Türü: Kabul ettiğiniz ödeme yöntemlerini (örneğin, banka havalesi, EFT) belirtiniz.
- Ek Notlar/Detaylar: Hesabınızla ilgili eklemek istediğiniz diğer bilgileri burada belirtebilirsiniz.
Adsense hesaplarının minimum satış fiyatları aşağıdaki gibidir:
- Pinsiz Hesap: 400 TL
- Pinli Hesap: 2000 TL
- Bu kurallara ve taban fiyatlara uymayan kullanıcılar uyarılacaktır. Tekrarı halinde uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.
- Forum.TC Yönetimi, bu kurallarda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- ÖNEMLİ NOT: Forum.TC, Adsense hesap alım/satım işlemlerinden kaynaklanabilecek herhangi bir anlaşmazlık veya zarardan sorumlu değildir. Tüm sorumluluk, alıcı ve satıcıya aittir.