- Yöneticiler
Hey Gardiyanlar, Traveler'ın Işığı'nı takip edenler! 
Sıkı durun, çünkü kimsenin beklemediği bir haber düştü! Bungie, o devasa evreni artık ceplerimize sığdırmaya karar vermiş! Serinin ilk resmi mobil oyunu duyuruldu ve çok da uzakta değil!
Nedir Bu Yeni Oyun?
NetEase ortaklığıyla geliştirilen serinin ilk mobil oyunu Destiny: Rising,
28 Ağustos'ta hem iOS
hem de Android
platformları için çıkış yapacak!
Tamam da... Nasıl Bir Şey Olacak?
"Mobil oyun" ve "NetEase" kelimelerini duyunca birçoğunuzun aklına o meşhur soru geliyor: "Parayı veren düdüğü çalar mı?"
Endişeleri anlıyorum, hepimizde var. Ancak oyuna dair açıklanan özellikler en azından bir şans vermeye değer gibi duruyor.
Oyun, ücretsiz bir RPG shooter olacak ve en güzel yanı, orijinal oyunlardan önceki alternatif bir zaman diliminde geçecek. Yani seriye tamamen yabancı olan bir arkadaşınız bile "Ben ilk oyunu oynamadım" derdi olmadan direkt maceraya atılabilecek.
İçerik olarak ise bizleri dolu dolu bir paket bekliyor gibi görünüyor:
Hemen Yerinizi Ayırtın!
Oyun daha önce kapalı beta yapmıştı ve şimdiden Google Play ve App Store üzerinden ön kayıta açılmış durumda. Çıktığı gibi bildirim almak ve maceraya ilk atlayanlardan olmak için kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Benim Beklentim ve Merak Ettiklerim
Açıkçası ben iki arada bir deredeyim. Bir yanım "Yaşasın, otobüste, molada, her yerde Destiny!" diye sevinirken, diğer yanım "Umarım P2W (Pay-to-Win) batağına dönmez ve o efsanevi 'gunplay' hissini mobile taşıyabilirler" diye endişeleniyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz Gardiyanlar?
Sıkı durun, çünkü kimsenin beklemediği bir haber düştü! Bungie, o devasa evreni artık ceplerimize sığdırmaya karar vermiş! Serinin ilk resmi mobil oyunu duyuruldu ve çok da uzakta değil!
NetEase ortaklığıyla geliştirilen serinin ilk mobil oyunu Destiny: Rising,
"Mobil oyun" ve "NetEase" kelimelerini duyunca birçoğunuzun aklına o meşhur soru geliyor: "Parayı veren düdüğü çalar mı?"
Oyun, ücretsiz bir RPG shooter olacak ve en güzel yanı, orijinal oyunlardan önceki alternatif bir zaman diliminde geçecek. Yani seriye tamamen yabancı olan bir arkadaşınız bile "Ben ilk oyunu oynamadım" derdi olmadan direkt maceraya atılabilecek.
İçerik olarak ise bizleri dolu dolu bir paket bekliyor gibi görünüyor:
Tek Kişilik Hikaye Modları: Kendi başınıza takılmak için ideal.
Co-op Görevler: Arkadaşlarla birlikte boss kesme keyfi olmadan Destiny mi olurmuş!
Rekabetçi PvP Modları: Crucible'ı cebinizde taşıma fikri kulağa hoş geliyor.
Özelleştirilebilir Silahlar: Hem birincil hem de güç silahlarınızı modifiye edebileceğiz.
Karakterler Arası Cephanelik Paylaşımı: Bu harika bir özellik! Diğer karakterinizdeki efsanevi silahı buna da aktarabileceksiniz.
Yepyeni Silah Türleri: Klasiklerin yanına neler eklenecek, en çok bunu merak ediyorum.
Oyun daha önce kapalı beta yapmıştı ve şimdiden Google Play ve App Store üzerinden ön kayıta açılmış durumda. Çıktığı gibi bildirim almak ve maceraya ilk atlayanlardan olmak için kaydınızı yaptırabilirsiniz.
Açıkçası ben iki arada bir deredeyim. Bir yanım "Yaşasın, otobüste, molada, her yerde Destiny!" diye sevinirken, diğer yanım "Umarım P2W (Pay-to-Win) batağına dönmez ve o efsanevi 'gunplay' hissini mobile taşıyabilirler" diye endişeleniyor.
Peki siz ne düşünüyorsunuz Gardiyanlar?
- Bu mobil maceraya bir şans verecek misiniz?
- NetEase isminden dolayı endişeleriniz var mı?
- Sizce Destiny'nin ruhunu cebe sığdırmak mümkün mü?